(H)elrätt i hängmattan – tips på ny energi i sommar

Nu närmar sig den för många efterlängtade sommarsemestern. Vi vill att du och dina hyresgäster både ska känna er trygga under semestern och samla på er energi, som ni sedan också får användning av efter semestern. Lite sommartips från oss på Installationskompaniet kan därför vara relevant nu.

Varva en deckare i hängmattan med lite ELRÄTT

Vilka möjligheter ger den innovativa eltekniken? Hur kan du möta nya krav på energieffektivisering och automatisering från dina kunder?
Installationskompaniet medverkar i det större samarbetsprojektet ELRÄTT som informerar om möjligheterna med den moderna eltekniken. Så spana in www.elratt.se och gör dig redo för nya smarta tjänster.

Slipp objudna gäster med fungerande belysning

Även om det runt midsommar är ljust om natten så smyger sig nattmörkret på allt längre in på sommaren. Mörkret kan locka till sig objudna gäster och innebära irritation när man måste famla i mörkret. Se därför redan nu till att utomhusbelysningen fungerar. Och genom att se över automatiken kan du, förutom att mota bort ogästvänliga besökare, dra ner på energikostnaderna under sommarmånaderna. På så sätt kan du och dina hyresgäster få en trivsam sommar och start på hösten.

Kontrollera motorvärmestolpar mitt i sommaren?

Motorvärmare kan kännas avlägset så här i grönskande sommartid. Men tänk vad skönt att kontrollera motorvärmestolparna nu istället för i den isande kylan. Att ligga före hyresgästerna och slippa rycka ut och fixa detta när hösten plötsligt slår till kan vara rätt skönt.

Låt oss jobba istället för dig i sommar

Det finns såklart ännu mer tips på vad man kan fixa och trixa med innan semestern men du behöver ju ladda batterierna också! Så då är det ju fiffigt att vi finns här för dig hela sommaren och kan hjälpa dig med dina elinstallationer och energieffektiviseringar.

Glad Sommar

önskar

Gunnar och Labbe

Du når oss på 070 554 39 39 (Gunnar) och 070 515 05 75 (Labbe)


Publicerat

i

av