2016-07-06

Koppla av med mindre spänning i sommar

sommar2016_600x400
Njut gärna av spännande deckare i sommar, men låt inte fastigheternas elinstallationer orsaka onödig spänning för dig. Vi vill att du och dina hyresgäster ska känna er trygga under sommaren och kunna koppla av ordentligt. Läs våra tips för en skön semester och kom i håg att vi alltid kan hjälpa dig med elen.

Blir det en varm sommar med mycket solsken så gissar vi att motordrivna markiser, fläktar och ölkylar kommer gå varma. Infravärme? Ja under kyliga sommarkvällar kan det vara skönt att ha.

Om du vill ha service eller tips kring installationer som kan göra sommaren ännu härligare så kontakta gärna oss. Vi bistår med idéer och hjälp hela sommaren.

Checklista för en skön semester

Det finns några enkla åtgärder som du kan göra för att minska riskerna för missnöjda hyresgäster och osäkra elinstallationer.

  • Se till att utomhusbelysningen fungerar som den ska. Du har väl närvarostyrd eller tidsstyrd belysning för att minska elkostnaderna och öka trivseln?
  • Boka tid redan nu för besiktning av takvärmeanläggningen och motorvärmarstolparna i höst så behöver du inte fundera på det efter semestern.
  • Kom ihåg att alltid anlita en installatör som är behörig genom Eio så blir både små och stora eljobb säkert utförda.

Smarta lösningar och inspiration

Den nya eltekniken ger möjligheter till många smarta, snygga och effektiva lösningar. Vi kan hjälpa dig att öka marknadsvärdet, säkerheten och trivseln i fastigheten. Kolla gärna in inspirationsfilmen från projektet Elrätt som inspirerar och visar möjligheterna med modern elteknik.

Du kan också se en snygg ljusdesign som vi har installerat i ett trapphus på Östermalm.

Ring oss på 070 554 39 39 (Gunnar) eller 070 515 05 75 (Labbe) om du vill veta mer.

Ha en skön sommar!

Tags: , , ,

Nyheter
02/04 Är du beredd på framtiden?
25/01 Våra viktigaste frågor om din el
23/01 5 eltips på Elens dag
10/10 Tips för belysning och säker el
28/05 Behöver du elförstärkning?

Prenumerera på våra eltips

* obligatoriskt fält

Visa tidigare kampanjer.