2014-12-17

Tävla om Garmin Vivofit med Installationskompaniet!

jultavling
Årets julklapp blev inte så förvånande aktivitetsarmbandet. Det är en sund uppfinning som räknar ut hur du rör dig om dagarna och om hur mycket energi du gör av med. Dessutom känner den av hur mycket energi du samlar på dig under nätterna genom att monitorera din sömn.

Genom rätt träning förbrukar du inte bara energi, utan du kan även vinna ny och tjäna rejält på det i längden. Samma vision har vi på Installationskompaniet, om du förvaltar energi på rätt sätt så kommer du att tjäna på det i framtiden.

Vi vill ge dig chansen att tävla om aktivitetsarmbandet Garmin Vivofit. Svara på frågorna och kom med en energifylld motivering så kan du vinna en julklapp som hjälper dig på traven att förvalta dina nyårslöften. Dessutom har du chansen att vinna biobiljetter.

Hur många % i elförbrukning kan du spara vid byte till LED-armatur?

1. 10%
X. 50%
2. 80%

Var träffades grundarna Labbe och Gunnar för första gången?

1. På BB
X. I gymnasiet
2. 1993, under det historiska strömavbrottet då hela Stockholms elförsörjning släcktes ner under 237 timmar på grund av en slarvigt installerad tvättmaskin i ett bostadsrättshus i Fruängen.

Hur ska du se till att minska energiförbrukningen under 2015?
Motivera med max 200 tecken.

1-pris: Garmin Vivofit aktivitetsarmband (värde ca 899:-)
2-5-pris: Två Biobiljetter (värde ca 200:-)Skicka dina svar till info@instkomp.se tillsammans med namn, adress och telefonnummer. Märk ämnesraden “Tävling Installationskompaniet”. Tips! Surfa runt på vår hemsida. Här kan du få välbehövlig hjälp med svaren.Sista tävlingsdag är den 19 december!Lycka till!

God jul och gott nytt år önskar Labbe och Gunnar!

Ett stort tack till alla som varit med oss under det gångna året. Nu laddar vi om batterierna och skaffar ny energi inför 2015 så att vi har krafter att bjuda på fler spännande nyhetsbrev!

Med vänliga hälsningar

Gunnar och Labbe

Du når oss på 070 554 39 39 (Gunnar) och 070 515 05 75 (Labbe).

Nyheter
02/04 Är du beredd på framtiden?
25/01 Våra viktigaste frågor om din el
23/01 5 eltips på Elens dag
10/10 Tips för belysning och säker el
28/05 Behöver du elförstärkning?

Prenumerera på våra eltips

* obligatoriskt fält

Visa tidigare kampanjer.