Elinstallation

Installationskompaniet utför alla typer av eluppdrag – allt från stora renoveringsprojekt till mindre jobb där vi optimerar energianvändningen i dina fastigheter.

Det här är några av våra tjänster inom elinstallation.

Belysning

Se hur vi har renoverat med modern ljusdesign och framtidssäkra el- och teleinstallationer. Med LED-belysning kan vi skapa upplysta utomhusmiljöer för att öka tryggheten.

Elförstärkning

Gamla huvudsäkringar och en underdimensionerad elanläggning ökar riskerna för olyckor och dyra eller omöjliga reparationer. Elförstärkning behövs för att kunna ta ut mer el i fastigheten, men väntetiderna kan vara långa. Första steget är att göra en besiktning av elanläggningen för att kunna ta fram en åtgärdsplan. Läs mer om elförstärkning här. 

Laddstolpar

Din investering ska öka värdet på fastigheten och hålla den säker. Därför tar vi fram långsiktiga lösningar. Med laddstationer för elfordon kan du höja värdet på fastigheten och göra den framtidssäkrad. Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss här så berättar vi mer.

Elsäkerhet

Fastighetsägare och styrelser i bostadsrättsföreningar har ett stort ansvar för elsäkerheten i fastigheterna. Vi kan besikta och underhålla elanläggningen för att minska risken för olyckor.

Minska elkostnaderna

Med hjälp av den moderna eltekniken kan fastighetsägare sänka energikostnaderna. Vi tipsar gärna om bland annat effektiva motorvärmarinsatser, LED-belysning och KNX-system i vårt nyhetsbrev om energioptimering.

Ladda ner våra foldrar

Kontakta oss

Med mer än 20 års erfarenhet och full koll på den senaste tekniken hittar vi sätt att förbättra kvaliteten i elinstallationerna samtidigt som energiåtgången och kostnaderna hålls nere.

Tveka inte att höra av dig till oss med ditt projekt. Vi utför allt från projektering, service och entreprenader till besiktningar för att dina anläggningar ska vara säkra. Bland våra kunder finns byggföretag, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och kommuner som värdesätter hög service och hållbar teknik.

Frågor och funderingar?

Välkommen att höra av dig till oss på Installationskompaniet. Eftersom vi ofta är ute och jobbar rekommenderar vi att du skickar in formuläret eller ett mejl till oss på info@instkomp.se. Vi återkommer inom kort!