Service

Många fastigheter och lite tid? Lämna problemen till oss så sköter vi resten.

Installationskompaniet är snabbt på plats och åtgärdar fel som uppstår i dina fastigheter. Vi är måna om ett snyggt och säkert resultat och att lösningen håller i längden för att du och dina hyresgäster ska bli nöjda. I samband med service ger vi gärna rådgivning om till exempel utomhusbelysning, takvärme, motorvärmare och elsäkerhet.

Läs här hur du minskar riskerna för chockkostnader och personskador.

Vi utför besiktningar av fastighetens viktiga anläggningar. Vi kan till exempel besikta och reparera takvärmeanläggningen så att du slipper isbeläggning och istappar. Detta rekommenderar vi att du gör varje år i oktober eller november eftersom det är mycket svårare och därmed dyrare när snön har fallit.

Läs våra bästa tips på hur du kan göra din fastighet säkrare inför vintrarna.

Ladda ner våra foldrar

Blinkar armaturen i trapphuset? Är det dags att prova och säkra elanläggningen innan nästa hyresgäst flyttar in? Vi ser fram emot att hjälpa dig. Välkommen att kontakta oss på info@instkomp.se

Frågor och funderingar?

Välkommen att höra av dig till oss på Installationskompaniet. Eftersom vi ofta är ute och jobbar rekommenderar vi att du skickar in formuläret eller ett mejl till oss på info@instkomp.se. Vi återkommer inom kort!