Fibernät, data och tele i Stockholm

Tele, data och fibernät

Idag är det få som kan tänka sig ett boende eller kontor utan snabb uppkoppling. Fibernät gör att dina fastigheter hänger med i utvecklingen inom bredband och skapar många möjligheter för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och boende.

Ett snabbt och stabilt bredband är en viktig del i vardagen både för arbete, underhållning och för att göra ärenden. Ett fibernät i fastigheten ökar möjligheterna att göra fastigheten smarta.

Med Installationskompaniet bygger du framtidssäkra nätverk där vi tar hänsyn till dina kommande planer. Är det snart dags att införa ett passagesystem, ska vinden inredas till lägenheter, eller ska källaren omvandlas till bolokaler? Vi hjälper dig att se möjligheterna för att din investering i nätverk ska löna sig på sikt. Vi installerar både fasta fibernät och trådlösa nätverk.

Kontakta oss här så berättar vi mer.

Äga eget bredband i fibernät?

Att ha ett oberoende bredband via fiber kostar lite extra vid installationen, men det ökar fastighetens värde i det långa loppet. Med bredband via fibernät blir valmöjligheterna för de boende större eftersom de fritt kan välja bland tjänster från olika operatörer.

Vi tipsar gärna om leverantörer som erbjuder en operatörsneutral bredbandsmodell.

Ladda ner våra foldrar

Certifierade fibertekniker

För att säkerställa kvaliteten och driftssäkerheten i nätet är det avgörande att teknikerna har rätt kompetens. Därför har vi på Installationskompaniet valt att specialutbilda och certifiera våra tekniker inom fiberteknik och fibernät.

installatorsforetagen.se kan du läsa mer om vad det innebär att vara certifierad fibertekniker och hur det säkerställer att du får ett högkvalitativt fibernät.


Fråga oss om fiberbredband

Skicka gärna in formuläret så kontaktar vi dig för kostnadsfri rådgivning.